Asiakastilin luominen


Sopimusasiakkaat

Jos edustat sopimusasiakastamme saat sopimushinnoittelun ja laskutuksen näkyviin verkkokauppaan.

Laskutus tapahtuu täysin samaan tapaan kuin puhelimella tai sähköpostilla tehdyissä tilauksissa. Ainoa ero verkkokauppatilauksen ja perinteisen yhteydenottotavalla tehdyn tilauksen välillä on käyttöliittymä. Sinun ei siis tarvitse tilaajana murehtia onko sinulla valtuuksia tilata verkkokaupasta jos sinulla on valtuudet tilata tuotteita puhelimitse.

Täyttämällä alla olevan kaavakkeen lähetämme sinulle kutsun verkkokaupan asiakkaaksi. Kutsu tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja salasanan luomisen jälkeen pääset täyttämään tarkemmat tilitietosi. Sopimushinnoittelu ja laskutus järjestyvät kutsun yhteydessä valmiiksi jolloin heti käytön alusta alkaen näet ajantasaiset hinnat ja saatavuudet.

Jos edustamasi yritys tai yhteisö on sama kuin laskutusasiakas, täytä sama nimi ja Y-tunnus molempiin kohtiin. Tällä tavalla saamme luotettavasti yhdistettyä verkkokauppatilin oikeaan sopimukseen. ALV-tunnusta ei tarvitse täyttää.

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Uudet asiakkaat

Asiakastilin luominen verkkokauppaamme on helppoa.

Voit luoda asiakastilin ennen tilausta. Ennen ensimmäistä tilausta luotu asiakastili luodaan avaamalla ylävalikosta asiakastilikuvake ja valitsemalla "luo tili", seuraa ohjeita. Vahvistussähköpostin kuittaamisen jälkeen pääset syöttämään tarkemmat tietosi ja tilin luonti on valmis!

ALV-tunnusta ei tarvitse täyttää.

Voit käyttää verkkokauppaa myös verkkokaupan vieraana jolloin tilauksesi linkittyy antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Luo asiakastili
Tilin luominen
Lisätty ostoskoriin